Melvin Kakooza

Melvin Kakooza

Kan bookes til: Melvins Musikquiz, Konferencier-Værtsopgaver, Presenterjobs.

Har med rekordfart slået sit navn fast som en af de mest populære og folkekære komikere på den danske underholdningsscene. Siden Melvin vandt DM i Stand Up 2017, er det gået stærkt for manden med det altid smittende og varme smil. Med Melvin er der ganske enkelt altid garanti for god stemning.

Om Melvin Kakooza

I 2017 var han egentlig godt i gang med at læse til skolelærer på VIA i Aarhus, men den uddannelse blev pludselig sat på pause. Melvin Kakooza er en entertainer af guds nåde og har, siden han var helt lille, stået på scenen i mange sammenhænge. Det var dog først efter nogle succesfulde forsøg med ’open mic’-testere, at det for alvor gav rigtig mening. Livsdrømmen om at underholde på fuld tid skulle efterleves.

I 2017 (blot et halvt år efter ovennævnte test) begejstrede han alt og alle ved suverænt at vinde DM i Stand Up. Melvin har siden optrådt med sit eget Talkshow - både som turnéshow rundt i landet (2019) og på TV2 i prime time (2022-2023). På TV kender vi ham blandt andet fra hits som Fodbold serien ”Sunday”, som han selv var idémand bag, samt TV2's seer-succes ”Helt sort” (2019-) med Melvin selv som omdrejningspunkt.

Melvin Kakooza er født i Uganda og flyttede til Danmark med sin familie i 1992.

Melvin Kakooza