EPOMAN ER DEN DIREKTE VEJ TIL RUNE KLAN!

RUNE KLAN (f. 1976)

Karrieren som tryllekunstner startede i 1989 og han har siden optrådt et utælleligt antal gange i ind- og udland. I slutningen af 90’erne føjede han med stor succes stand-up komiker til sin titel.

En af Danmarks bedste komikere og en af verdens bedste tryllekunstnere i én og samme person. Glem alt om den klassiske tryllekunstner med stav og høj hat, når Rune Klan går på!  Rune Klan kan bookes til det meste og er et stensikkert kort til alle slags fester og arrangementer.

Rune er 40 år, men har stadig ingen børn at holde øje med. Det faktum, samt en ustyrlig portion ’hittepåsomhed’ giver optimale betingelser for at udvikle og levere komik og tryl i verdensklasse til publikum, som han bare ikke kan stoppe med at elske. Han er aktuel med showet BARNLØS (Rune Klan Live 2017), der efter premieren 3. Februar 2017 på Det Kongelige Teater blev kaldt et foreløbigt helstøbt højdepunkt i trylle-komik-mesterens karriere. Modigt, originalt, fantastisk, genialt, rørende og overraskende er superlativer som går igen i tilbagemeldingerne.

Uddrag fra anmeldelserne:

BT  ⭐⭐⭐⭐⭐

”Fem stjerner til Rune Klans svendestykke: Tryllepunkeren er blevet voksen.”

POLITIKEN  ❤❤❤❤❤

”…han en komediant af den helt særlige slags, der skal frelse menneskeheden fra mismod i disse så ufrivilligt komiske tider.”

BERLINGSKE ⭐⭐⭐⭐⭐

”Afslutningen sætter en tyk streg under mandens originalitet, og får igen en til at spekulere over, hvor langt Rune Klan kunne nå, hvis han prioriterede at prøve sig selv seriøst af i England eller USA.”

EKSTRA BLADET  ⭐⭐⭐⭐⭐

”Du vil more dig, du vil blive forundret, og du vil blive bevæget. Her er noget på spil, og jeg har aldrig oplevet Rune Klan i bedre form.”

MAGASINET KBH  ⭐⭐⭐⭐⭐

”Det er bare et unikt show af humor, tryl og dybde – og man griner, kramper, forundres, imponeres og overvældes.”

NORDJYSKE  ⭐⭐⭐⭐⭐

”I selskab med Rune Klan er der både stof til eftertanke, imponerende tryllerier og rigeligt med motion til lattermusklen.”

Rune Klan har været ekslusivt tilknyttet EPOMAN siden 2006.

Extra: Rune also performs perfect in english!

Artister