Jan Gintberg

Jan Gintberg

Kan bookes til: Stand-Up Comedy, Målrettede shows, Foredrag, Konferencierjobs.

En grand old man på den danske stand-up scene. En unik observationsevne krydret med naturlig nysgerrighed er kendetegnet ved den sympatiske komiker, som går til kanten, men vel at mærke uden at gå over den. Gintberg griner MED sine "ofre" og ikke af dem. Hans erfaring fra utallige produktioner og shows gør ham til en af de mest eftertragtede på den danske underholdningsscene i det hele taget.

Om Jan Gintberg

Jan Gintberg debuterede som stand-up-komiker i 1992, men det helt store folkelige gennembrud kom fem år senere med hans berømte taler til nationen i Tæskeholdet på P3. Jan er en af de absolut mest produktive på den danske comedy scene. Han var den første af de nye komikere der tog stand-up fra de mindre klubber til de større teaterscener med showet ”Det ligger i Generne” i 1997. Siden da har han haft utallige succesfulde one-man shows.

Jan Gintberg har udover de populære sceneshows gennem en imponerende karriere slået sine folder som forfatter, vært, og redaktør på utallige radio og TV-produktioner. Programserien ”Gintberg På Kanten” (2010-2023) på DR, er en af Jans absolut største folkelige succeser - blandt mange.

Jan Gintberg